Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Luffy Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-15062512110

WhatsApp : +8615062512110

Free call

Μηριαίο ενδασφαλίζοντας ενδομυελικό καρφί

May 11, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μηριαίο ενδασφαλίζοντας ενδομυελικό καρφί

Βίδα Cannulated τραύματος

Μετά από ένα σπάσιμο, όλοι ξέρουμε ότι τα διαφορετικά fixators πρέπει να επιλεχτούν σύμφωνα με την περιοχή σπασίματος. Τραυματικός οι βίδες χρησιμοποιείται συχνά για τα σπασίματα σε μερικά ειδικά μέρη όπως τα μηριαία σπασίματα λαιμών, και είναι επίσης σημαντικά εσωτερικά fixators. Με τα ειδικά αποτελέσματά τους σταθεροποίησης και συμπίεσης, το τραύμα είναι μικρό και κανένα πιάτο χάλυβα δεν απαιτείται. Αυτό το είδος βίδας χρησιμοποιείται συνήθως για τους και μέσης ηλικίας νέους, γιατί;

Επειδή πολλοί ηλικιωμένοι ασθενείς με τα μηριαία σπασίματα λαιμών έχουν οστεοπόρωση, εάν το α η βίδα χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση, είναι πιθανό να προκαλέσει τη χαλάρωση και το σπάσιμο του εσωτερικού fixator. Οι νέοι έχουν το καλό κόκκαλο και μπορούν να καθοριστούν με τα καρφιά.

Είναι καλύτερο για τους νέους να χρησιμοποιήσουν τα κοίλα καρφιά, επειδή το κόστος είναι μικρό και το τραύμα είναι μικρό. Το μειονέκτημα είναι ότι εάν η μηριαία επικεφαλής νέκρωση εμφανίζεται αργότερα, πρέπει ακόμα να χρησιμοποιηθεί πάλι.

Ενδομυελικά καρφιά Cannulated εναντίον των στερεών καρφιών

Το ενδομυελικό καρφί Cannulated είναι ένα ακραίο και κεντρικό συν την ενδασφαλίζοντας βίδα. Καλή μηχανική σταθερότητα και ευρύ φάσμα της χρήσης. Αντίθετα, τα στερεά καρφιά είναι μη-διευρυνμένα ενδομυελικά καρφιά, τα οποία δεν έχουν καμία αυλάκι, καλή torsional δύναμη, μικρή διάμετρο, υψηλή απαίτηση για τα υλικά, και χαμηλή δυνατότητα να προσαρμοστούν στη μορφή κόκκαλων.

Μηριαίο ενδασφαλίζοντας ενδομυελικό καρφί

Στην ενδομυελική ράβδο καρφιών παρέχεται μια κεντρική τρύπα βιδών κλειδώματος στο κεντρικό τέλος για να εντοπίσει την τρύπα βιδών και το αυλάκι προσδιορισμού θέσης μανικιών συνδέσεων. Αυτό το είδος ενδομυελικού καρφιού είναι σχεδόν η πρώτη επιλογή για τα μακριά κόκκαλα, προσαρμόζεται στην ανθρώπινη φυσιολογική δομή, και έχει μια καλή επίδραση στην επίλυση της οστεοπόρωσης που δεν μπορεί να λυθεί από το εξωτερικό πιάτο σταθεροποίησης ή χάλυβα. Έχει την καλή σταθεροποίηση, την καλή αντίσταση περιστροφής και την αντίσταση συμπίεσης.

Το υλικό του μηριαίου ενδασφαλίζοντας ενδομυελικού καρφιού Jiangsu συλλέγει τη Co. βιοτεχνολογιών, το ΕΠΕ είναι τιτάνιο, η διάμετρος είναι 9/10/11/12mm L/R, το μήκος είναι 340420mm, Eng ΚΑΠ: 0/5/10/15mm. Αυτό το είδος βίδας έχει κερδίσει την καρδιά κάθε πελάτη με την ποιότητά του, και έχει κερδίσει τη διαταγή των πελατών μας με τη χαμηλή τιμή.

Η ποιότητα είναι το ίδρυμά μας, και η φήμη είναι το όφελός μας. Στον άγριο ανταγωνισμό, ξέρουμε ότι υψηλός - η ποιότητα είναι το μακροπρόθεσμο ίδρυμά μας, και η χαμηλή τιμή είναι ο τρόπος μας μικρών κερδών αλλά γρήγορου κύκλου εργασιών.

Χονδρικό εμπόριο των διάφορων ορθοπεδικών βιδών, του ορθοπεδικού εξοπλισμού, κ.λπ., άμεσες πωλήσεις εργοστασίων, κανένας μεσάζων για να κερδίσει τη διαφορά. Σίγουρα η καλύτερη επιλογή σας τώρα! Ικανοποιήστε τις ανάγκες της διάφορης ορθοπεδικής, αξιόπιστη ποιότητα των προϊόντων, υψηλά πρότυπα διαδικασίας!

Σαν αστέρι αύξησης στην Κίνα, Jiangsu συλλέγει τη Co. βιοτεχνολογιών, το ΕΠΕ έχει δει τις αυξανόμενες διαταγές. Τα προϊόντα μας εξ:άγω στην Αυστραλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Ινδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες θέσεις. Χρησιμοποιώντας τον πιό πρόσφατο εξοπλισμό για την παραγωγή, τις μεγάλες επενδύσεις κεφαλαίου και το ισχυρό επαγγελματικό προσωπικό, η επιχείρηση έχει γίνει ένα σκοτεινό άλογο στις ορθοπεδικές συσκευές δυνάμει αυτών των πλεονεκτημάτων. Συνδέουμε το μεγάλο ενδιαφέρον με την ανάπτυξη και τη βελτίωση των σχετικών προϊόντων των ορθοπεδικών συσκευών.

Από την άποψη της ανάπτυξης προσθέσεων, η επιχείρηση έχει τη στενή και σε βάθος συνεργασία με τους εσωτερικούς τοπ κατασκευαστές προσθέσεων ισχίων και γονάτων κοινούς που αναπτύσσονται από κοινού και που κατασκευάζουν. Το επίπεδο επένδυσης επιστημονικής έρευνας ανήκει σε μια από τις τοπ ορθοπεδικές επιχειρήσεις ανάπτυξης στην Κίνα. Τα προϊόντα μας καλύπτουν όλα τα προϊόντα που απαιτούνται για την ορθοπεδική χειρουργική επέμβαση όπως η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ι, CLASSII, ορθοπεδικά μοσχεύματα CLASSIII και τα όργανα, τα κύρια προϊόντα είναι: σύστημα πιάτων τραύματος, που κλειδώνει το σύστημα πιάτων, το ενδομυελικό σύστημα καρφιών, το νωτιαίο σύστημα, τα εξωτερικά όργανα σταθεροποίησης, τους αθλητικούς τραυματισμούς, τα ιατρικά συστήματα εργαλείων δύναμης και τις σχετικές ομάδες οργάνων.

Αγοράστε τα ενδομυελικά καρφιά σε Jiangsu συλλέγει τη Co. βιοτεχνολογιών, ΕΠΕ, οικονομικός και υψηλής ποιότητας!

 

Σταθεροποίηση βιδών Cannulated

Ισχίο βιδών Cannulated

Μη η βίδα

Βίδες Synthes Cannulated

Ενδασφαλίζοντας καρφί εναντίον του ενδομυελικού καρφιού

Κνημιαίο ενδασφαλίζοντας καρφί

Ενδομυελικοί ενδασφαλίζοντας τύποι καρφιών

Κεντρικό μηριαίο καρφί

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

luffyliu@jsgather.cn
+8615062512110
86-15062512110
+86-15062512110