Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Luffy Liu

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-15062512110

WhatsApp : +8615062512110

Free call

Τεχνητός προμηθευτής μοσχευμάτων αντικατάστασης ισχίων και γονάτων κοινός

May 11, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τεχνητός προμηθευτής μοσχευμάτων αντικατάστασης ισχίων και γονάτων κοινός

Με τη γρήγορη ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, όλο και περισσότερα υψηλή τεχνολογία και βελτιωμένα προϊόντα χρησιμοποιούνται στην ορθοπεδική χειρουργική επέμβαση. Αφ' ενός, η επιτυχία της ορθοπεδικής χειρουργικής επέμβασης απαιτεί τις θαυμάσιες δεξιότητες του γιατρού, και αφ' ετέρου, απαιτεί την προσεκτικότερη προετοιμασία για τη χειρουργική επέμβαση.

Οι άνθρωποι λένε: Η καρδιά του γιατρού είναι η καρδιά των γονέων. Στο νοσοκομείο, μπορούμε πάντα να δούμε τους σπασμένους ασθενείς, το αίμα και τα κόκκαλα, και οι τοίχοι του νοσοκομείου ακούνε περισσότερες προσευχές από την εκκλησία. Οι άνθρωποι θέλουν να αποκαταστήσουν την υγεία τους, αλλά λόγω της τιμής της χειρουργικής επέμβασης και των ορθοπεδικών οργάνων που απαιτούνται στη χειρουργική επέμβαση, όπως οι τεχνητές ενώσεις, τα εσωτερικά και εξωτερικά fixators, κ.λπ., είναι μια δαπάνη για τους ασθενείς.

Εάν θέλετε να επιλέξετε την καταλληλότερη ορθοπεδική συσκευή για αυτόν τον τύπο ασθενή, ένας συντονισμός της ποιότητας και της τιμής είναι η εστίαση της επιλογής.

Τα σπασίματα θεραπεύονται συνήθως μέσα σε 1-2 έτη μετά από τη χειρουργική επέμβαση. Εάν το κόκκαλο μη συνδικαλιστικό βρίσκεται, το σημαντικότερο πρόβλημα είναι θρυμματισμένα σπασίματα που συνδυάζονται με άλλους τραυματισμούς, που ακολουθούνται από την ανάρμοστη επεξεργασία. Η εσωτερική σταθεροποίηση με τα ενδασφαλίζοντας καρφιά έχει γίνει μια καλύτερη μέθοδος για την επεξεργασία του μακριού κόκκαλου μη συνδικαλιστική τα τελευταία χρόνια.

Το ακόνισμα των μαχαιριών δεν κόβει το ξύλο κατά λάθος, και επιλέγει τα κατάλληλα ενδομυελικά καρφιά για τους ασθενείς για τη χειρουργική σταθεροποίηση. Η επιλογή των ενδομυελικών καρφιών Jiangsu Gather's μπορεί όχι μόνο να μεγιστοποιήσει το επίπεδό τους, αλλά και να λάβει τη χαμηλότερη εκ του εργοστασίου τιμή και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων. , για να μειώσουν μερικές περιττές αμοιβές.

Για το τεχνητό κοινό μέρος, η επιλογή είναι ένα μέρος κλειδί της προετοιμασίας πριν από τη χειρουργική επέμβαση. Η επιλογή της κοινής πρόσθεσης έχει επιπτώσεις άμεσα στη χειρουργική επίδραση. Αντίθετα από την εσωτερική σταθεροποίηση ή την εξωτερική σταθεροποίηση, οι τεχνητές ενώσεις μπορούν να αφαιρεθούν μετά από ένα ή δύο έτη. Οι τεχνητές ενώσεις πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη ζωή. Εάν τα προβλήματα εμφανίζονται κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η χειρουργική αντικατάσταση απαιτείται επίσης.

Επομένως, η επιλογή των τεχνητών ενώσεων είναι ισοδύναμη με ένα γεγονός διάρκειας ζωής για τους ασθενείς. Απαιτεί την προσεκτική επιλογή από το γιατρό.

Στο στάδιο της επιλογής, μπορούν να υπάρξουν ακριβοί ή φτηνότεροι, αλλά το σημαντικότερο πράγμα είναι να αξιολογήσει εάν ο γενικός όρος του ασθενή μπορεί να χρησιμοποιηθεί, και τα πιθανά προβλήματα της λειτουργίας, και να επιλέξει έπειτα την καταλληλότερη τεχνητή πρόσθεση για τον ασθενή.

Παραδείγματος χάριν, μια γυναίκα υπέστη δυστυχώς ένα τροχαίο και υπέστη τη σοβαρή ζημιά στην ένωση ισχίων της. Έπρεπε να περάσει από μια αντικατάσταση ισχίων. Πολλοί άνθρωποι θα έλεγαν στον ασθενή για να επιλέξουν καλύτερο από το εξωτερικό, αλλά η οικογενειακή κατάσταση αυτής της γυναίκας δεν την επέτρεψε. Πληρώστε για την αγορά των τεχνητών προσθέσεων ισχίων στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή, είναι μια στρατηγική για να επιλέξει τα εγχώρια προϊόντα.

Από την άποψη της ποιότητας, υπάρχει ακόμα ένα χάσμα μεταξύ των ξένων εμπορικών σημάτων και των κινεζικός-γίνοντων τεχνητών ενώσεων, αλλά συρρικνώνονται. Φυσικά, συγκρίνοντας τις τιμές των τεχνητών ενώσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, οι τιμές των κινεζικών προϊόντων είναι ακόμα πολύ κατάλληλες.

Μπορείτε να επιλέξετε ότι Jiangsu συλλέγει τη Co. βιοτεχνολογιών, ΕΠΕ εάν θέλετε τα κατάλληλα ορθοπεδικά όργανα με την καλύτερη ποιότητα και τη χαμηλότερη τιμή. Η ποιότητα είναι υψηλή και η τιμή είναι δίκαιη! Είναι επίσης μια ορθοπεδική βάση κατασκευής στην Κίνα, με τις δωδεκάδες των κατασκευαστών μέσος--υψηλός-τελών, που καλύπτουν όλα τα προϊόντα που απαιτούνται για την ορθοπεδική χειρουργική επέμβαση όπως η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ι, CLASSII, ορθοπεδικά μοσχεύματα CLASSIII και όργανα.

Το Jiangsu συλλέγει τη Co. βιοτεχνολογιών, το ΕΠΕ είναι αξιόπιστο, ο επίσημος ιστοχώρος του είναι το https://www.surgeryorthopedics.com/

Τεχνητές ενώσεις

Τεχνητά κοινά υλικά

Τεχνητή κοινή αντικατάσταση

Προσθετική κοινή μόλυνση

Γιατί είναι εκεί διαφορετικοί τύποι τεχνητών ενώσεων

Τύποι αρθροπλαστικών

Τεχνητές ενώσεις Quizlet

Περιπλοκές αρθροπλαστικής

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

luffyliu@jsgather.cn
+8615062512110
86-15062512110
+86-15062512110